Agilitet

Det pratas ofta om agilitet, agila utvecklingsprocesser, Scrum m.m, men vad handlar det egentligen om?

Att utveckla sin produkt agilt innebär i grund och botten att ha kontroll över sin utvecklingsprocess, att utveckla produkten med kvalitet och framför allt dela upp processen i kortare cykler så man snabbt kan ändra riktning om omgivande omständigheter förändras.

Scrum är ett ramverk som kan användas för att uppnå grundmålen i en agil process. Det finns andra metoder också, och olika metoder passar olika verksamheter. Förvaltar du en produkt, eller är det en helt ny produkt?

Vi hjälper dig med rätt metod. Vi ser över behovet och introducerar den i din organisation.

Kontakta oss för mer information.

Appar, appar, appar

Vårt största passion är att göra smarta appar för smarta enheter. En app ska vara användarvänlig, snygg och innehålla funktioner för de behov den är avsedd för.

Ofta klarar man sig med en responsiv hemsida, eller till och med sin vanliga sida. Ibland kan man bygga in lite mer avancerad funktionalitet i en HTML5 sida med Javascript.

Men när man behöver erbjuda mer avancerade funktioner - man kanske tar med sig kontoret och verskamheten ut i plattan - behöver man en app. Och det är då vi kommer in i bilden.

Vi utvecklar appar med hjälp av utvecklingsverktyget

Windows, Mac, Android eller Ios

Med traditionella utvecklingsverktyg för appar behöver man utveckla en app för varje operativsystem. En för Android, en för Iphone/Ipad, en för Windows och en för Mac.

Med Delphi utvecklar man en app som fungerar för alla dessa plattformar. Det spar tid och pengar och gör det betydligt enklare att underhålla appen.

Databaser och Webbservices

Det blir oftast ingen app utan en databas och en webbservice. De flesta appar samlar in eller hanterar data till och från en databas. Och för att appen ska kunna nå databasen behövs en webbservice.

Man kan säga att webbservicen är klistret mellan appen och databasen.

Självklart tillverkar vi alla tre komponenter i ditt app-system, men kan också - och gör det ofta - arbeta mot andras webbservice (kallas ibland också för ett API) eller databaser.

Service

Om du har problem med din dator, ditt nätverk eller hårddiskar hjälper vi dig gärna med det. T.ex. kan vi förmodligen rädda dina filer, bilder och musik om din hårddisk krashat. Vi gör en gratis kontroll och du betalar ingenting om vi inte kan återskapa filerna.

Drift och support

I samband med våra tjänster (både systemutveckling och epost) erbjuder vi också drift och support. Vi tar alltid ett fullständigt ansvar, alltså också för det som är på din server.